Six Nations: Ronde Twee

Het is alweer bijna een week geleden dat de kick off van de Six Nations plaatsvond. Dit weekend zullen Ierland en Italië, Engeland en Wales en Schotland en Frankrijk het tegen elkaar opnemen in de tweede ronde.

Hoewel Ierland afgelopen week wist te winnen van Frankrijk, lijkt coach Joe Schmidt het zaterdag over een andere boeg te willen gooien. Hij maakt vier veranderingen in de basis en laat de 20-jarige Jordan Larmour debuteren.

Ook Conor O’Shea, coach van Italië, kiest voor een andere basisopstelling. Hij gaat voor drie veranderingen, allen binnen de voorwaartsen. De startende lijn van afgelopen zondag houdt hij intact.

Gregor Townsend, coach van Schotland, maakt zes veranderingen voor de wedstrijd tegen Frankrijk. Hij kiest voor zowel verandering bij de voorwaartsen als in de lijn. Opvallend is de terugkeer van de 32-jarige scrum-half Greig Laidlaw.

De Schotse thuiswedstrijd wordt live uitgezonden door de BBC. Op de officiële website van Six Nations Rugby is een live blog van alle wedstrijden te volgen.