Kickoff EK dames 15’s

Vanavond is het zo ver. Na maanden van voorbereiding treden de Nederlandse dames om 20:00 uur aan in het EK tegen België. Gisteren vertrokken de dames in alle vroegte richting België, waar eerst nog een training en de traditionele captains  foto op het programma stond.

De wedstrijd van vanavond is direct de halve finale van het toernooi en is voor de thuisblijvers te volgen via de livestream van Rugby Europe onderaan deze pagina. De winnaar mag aankomende zaterdag het voorprogramma verzorgen van de Belgische heren tegen de Duitse mannen in de wedstrijd van het Rugby Europe Championship.

De finale wordt gespeeld tegen de winnaar van Spanje – Duitsland, die vandaag om 18:00 uur gespeeld wordt. Beide wedstrijden worden vandaag, evenals de verliezersfinale op vrijdag, afgewerkt in Waterloo. De wedstrijden op zaterdag hebben een ander toneel en worden gespeeld op de Kleine Heizel, kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via Rugby Europe. Ga jij de dames aanmoedigen om te zien of ze de Belgen net als tijdens de oefenwedstrijd in november het nakijken kunnen geven?

Link voor de livestream: http://www.rugbyeurope.eu/welcome-rugby-europe-tv.

Foto credits: Rugby Europe